Saunatila

Kattosaunalla on hyvät tilat niin illanviettojen, tiimipäivien kuin muidenkin tilaisuuksien järjestämiseen. Saunalle mahtuu mukavasti noin 30 henkeä, mutta tilaa riittää jopa 40 henkilön seurueelle.

Oleskelutilassa on runsaasti istumapaikkoja niin pöydän ääressä kuin mukavasti sohvilla sekä laadukas musiikki- ja videontoistolaitteisto, jota voi käyttää puhelimen tai kannettavan tietokoneen kautta (aux, bluetooth, hdmi, chromecast). Tiloista löytyy myös lisätuoleja sekä koottavia pöytiä tarpeen niin vaatiessa.

Asiakkaan vapaassa käytössä on myös hyvin varusteltu keittiömme, josta löytyy uuni, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä jääkaappi-pakastin. Ruoka- ja kahviastioita on noin 40 hengelle sekä keittiövälineitä ja astioita aina ruuanlaitosta leivontaan ja tarjoiluun. Itse tarjoilut ovat vuokoralaisen vastuulla.

Varsinaisiin saunatiloihin kuuluu tilava pukuhuone, suihkutilat sekä tietenkin sauna, jonka lauteille mahtuu mukavasti noin 15 henkeä kerrallaan. Pyyhkeet ja pefletit ovat käytettävissä ilman lisämaksua. Sauna lämpenee n. tunnissa miellyttävään 80:een asteeseen, ja tarvittaessa kiukaista irtoaa tehoa kuumempiinkin löylyihin.

Tilassa on kaksi wc:tä, ja saunalle pääsee kulkemaan hissillä. Tiloihimme ei kuulu parveketta eikä terassia, eivätkä tilat ole esteettömät.

Tarvittaessa tiedustele varauksen yhteydessä tarkemmin!